Drodzy Goście!
Jeśli chcecie posmakować naszej kuchni jeszcze przed otwarciem Restauracji, przygotowaliśmy dla Was Wielkanocne specjały
NA ZIMNO
Rolada z wiejskiego kurczaka 29 zł/kg
Schab wieprzowy z wędzoną śliwką w galarecie 19 zł/porcja
Rolada z boczku pieczona z rozmarynem i czosnkiem 60 zł/kg
Zylc kaszubski 14 zł/porcja
Karkówka pieczona, marynowana w kminku i cebuli 55 zł/kg
Sałatka śledziowa z jajkiem i ziemniakami 45 zł/kg
Pasztet z dziczyzny pieczony w wiejskim boczku 65 zł/kg
NA CIEPŁO
Żurek na wędzonych żeberkach i maślance oraz jajkiem i białą kiełbasą 19 zł/ 250 ml
Kaczka pieczona w całości z jabłkami i pieczonymi ziemniakami oraz modrą kapustą 140 zł/szt
Udo kacze konfit z modrą kapustą i domowymi kopytkami 35 zł/porcja
Zraz wołowy staropolski z domowymi kopytkami i zasmażanymi burakami 29 zł/porcja
Biała kiełbasa własnego wyrobu 39 zł/kg
NA SŁODKO
Tarta z kremem cytrynowym 75 zł/sztuka
Babka piaskowa pomarańczowa 50 zł/ sztuka
Sernik pieczony tradycyjny z czekoladą 110 zł/ sztuka
Zamówienia na Catering Wielkanocny przyjmujemy:
email: restauracja@czarnykos.pl
do 04 kwietnia do godz. 15:00
Odbiór zamówień:
08 kwietnia do godz. 12:00
